7 C
Skopje
недела, јули 3, 2022

Latest Posts

Wrestling Academy for Positive Values

Kick off meeting 15.05.2022-Porec,Croatia Викендот во Пореч,Хрватска

Курс за тренери и судии-Кочани-02-09.05.2022

Во организација на БФРСМ и Светската Боречка Асоцијација УВВ во Кочани се организира курс за тренери и судии.
Articles by:

Dragana Saveva

45-ти Македонски Бисер во Струмица

Почитувани, На ден 20.11.2021 година во град Струмица ќе се одржи 45-ти Традиционален Меѓународен...

Обука за родова еднаквост во Спортот

Обуката за "Родова еднаквост во спортот" се одржа во СЦ Јане Сандански при Олимписки Комитет на Република Северна Македонија.

Претставници од БФРСМ на договорена средба со Градоначалникот на Општина Струмица

На ден 10.11.2021 делегацијата на БФРСМ во состав од Претседателот Дејан Богданов,Спортскиот Директор Сократ Ефтимовски, Генералниот Секретар Љубомир Лазаревски и Техничкиот Секретар...

ИЗВЕШТАЈ БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО ЗА ПИОНЕРИ(У-15) и Кадети и Медитерански игри за кадети ,,КСАНТИ-ГРЦИЈА,,28-29.10.2021 ГОД

Од 28-29.10.2021 година во Ксанти Грција се одржа Балканското првенство за Пионери(У-15), во слободен и Грчко римски стил, како и во женско борење.

Во Кочани се одржаа подготовки за настап на нашите репрезентативци на Балканско Првенство и Медитерански Игри за Пионери,Кадети во Борење кои...

Подготовките се реализираа од 18.10.2021-24-.10.2021-во Спортската Сала на СОУ,,Љупчо Сантов,,-Кочани, на кои земаа учество 35...

ИЗБРАН НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА БФРСМ

На 13.08.2021 се одржа Редовно Изборно Собрание на Боречката Федерација на Република Северна Македонија, за нов претседател  на БФРСМ е назначен Дејан Богданов.

Latest Posts

Wrestling Academy for Positive Values

Kick off meeting 15.05.2022-Porec,Croatia Викендот во Пореч,Хрватска

Курс за тренери и судии-Кочани-02-09.05.2022

Во организација на БФРСМ и Светската Боречка Асоцијација УВВ во Кочани се организира курс за тренери и судии.

46 ти-,,Македнски Бисер “-Традиционален Меѓународен Турнир во борење слободен стил–Радовиш-2022 г

46 ти-,,Македнски Бисер "-Традиционален Меѓународен Турнир во борење слободен стил--оваа година ќе се одржи во Радовиш. Пропозиции за турнирот.

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.