7 C
Skopje
недела, јули 3, 2022

Latest Posts

Wrestling Academy for Positive Values

Kick off meeting 15.05.2022-Porec,Croatia Викендот во Пореч,Хрватска

Курс за тренери и судии-Кочани-02-09.05.2022

Во организација на БФРСМ и Светската Боречка Асоцијација УВВ во Кочани се организира курс за тренери и судии.
Articles by:

Dragana Saveva

Стипендии од Олимписки Комитет на Северна Македонија за двајца борачи

Боречка Федерација на Република Северна Македонија би сакала да изрази една огромна благодарност до Олимпискиот Комитет на Република Севернна Македонија,со која имаме...

Државно првенство У23 во Штип 10.12.2022

Слики од У23 Државно првенство,одржано на 12.02.2022г 🠕 Резултати🠗 ИЗВЕШТАЈ-ДРЖАВНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-У23-2022-ГОДИНА-1Преземи

Посета на Боречкиот Клуб Лирија 2010 од Скопје

Претседателот на БФРСМ -Дејан Богданов Заедно со господинот Ахмед Адеми(член на Управен Одбор на БФРСМ) го посетиja Боречкиот Клуб Лирија 2010 од...

БФРСМ И БК Неготино во посета на градоначалникот на О.Неготино

Претседателот на БФРСМ-Дејан Богданов,заедно со првите луѓе на БК Неготино,селекторот на БФРСМ Бобан Данов и г-дин Трајче Димков на посета кај градоначалникот...

Latest Posts

Wrestling Academy for Positive Values

Kick off meeting 15.05.2022-Porec,Croatia Викендот во Пореч,Хрватска

Курс за тренери и судии-Кочани-02-09.05.2022

Во организација на БФРСМ и Светската Боречка Асоцијација УВВ во Кочани се организира курс за тренери и судии.

46 ти-,,Македнски Бисер “-Традиционален Меѓународен Турнир во борење слободен стил–Радовиш-2022 г

46 ти-,,Македнски Бисер "-Традиционален Меѓународен Турнир во борење слободен стил--оваа година ќе се одржи во Радовиш. Пропозиции за турнирот.

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.