7 C
Skopje
недела, декември 4, 2022

46 ти-,,Македнски Бисер “-Традиционален Меѓународен Турнир во борење слободен стил–Радовиш-2022 г

46 ти-,,Македнски Бисер “-Традиционален Меѓународен Турнир во борење слободен стил–оваа година ќе се одржи во Радовиш.

Пропозиции за турнирот.

infos_06_radovish