7 C
Skopje
четврток, декември 7, 2023

УПРАВЕН ОДБОР

Дејан Богданов

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Имер Кадриовски

ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ

АХМЕД АДЕМИ

ЧЛЕН

Асмир Алиспахиќ

ЧЛЕН

Бобан Савев

ЧЛЕН

Душко Стојаноски

ЧЛЕН

Викторија Кукушев-Зафирова

ЧЛЕН

Горан Ристов

ЧЛЕН

НЕНАД ДИМИТРОВ

ЧЛЕН

Сафет Али

ЧЛЕН

Јусуф Рамадани

ЧЛЕН