7 C
Skopje
среда, февруари 28, 2024

Одложено Државното првенство за сениори до 23 години

Поради пандемијата COVID – 19, планираното Државно првенство за сениори до 23 години, кое требаше да се одржи на 14.03.2020 година во Штип, се одложува. Оваа одлука е донесена по послендите препораки и забрани од страна на Министерството за здравство на РСМ, се со цел, превенција од коронавирус.

Кога ќе бидат овозможени услови за организирање на првенството, сите клубови ќе бидат известени навремено за истото.