No menu items!
7 C
Skopje
Friday, September 29, 2023

КАНЦЕЛАРИЈА НА БФРСМ

ЉУБОМИР ЛАЗАРЕВСКИ

ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

075-506-644

ДРАГАНА САВЕВА

ТЕХНИЧКИ СЕКРЕТАР

075-506-644