7 C
Skopje
четврток, февруари 29, 2024

ИЗВЕШТАЈ ОД ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА У15 ВО БОРЕЊЕ – СЛОБОДЕН СТИЛ И ЖЕНСКО БОРЕЊЕ, ОДРЖАНО НА 20.03.2022 ГОДИНА СПОРСТСКА САЛА,,САШО ЛАЗАРОВ-ЧАПО-КОЧАНИ