7 C
Skopje
понеделник, октомври 2, 2023

Државно првенство У23 во Штип 10.12.2022

PDF Embedder requires a url attribute

На борачите за првите три места им беа доделени дипломи и медали ???од БФРСМ а на клубовите пехари за прво,второ и трето место.???