7 C
Skopje
четврток, октомври 6, 2022

ПРАВИЛНИЦИ

Записник од одржано Редовно Годишно Собрание на ФБСМ, одржано на 23.01.2020 година

ЗАПИСНИК-ОД-ОДРЖАНО-РЕДОВНО-ГОДИШНО-СОБРАНИЕ-НА-ФБСМ-НА-23.01Преземи

Правилник за работа на стручно-тренерска комисија на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-СТРУЧНО-ТРЕНЕРСКА-КОМИСИЈА-НА-ФБСМПреземи

Правилник за работа на тренери, делегати, судии и стручни работници на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-ТРЕНЕРИ-ДЕЛЕГАТИ-СУДИИ-И-СТРУЧНИ-РАБОТПреземи

Правилник за регистрација на боречките клубови и нивните членови

ПРАВИЛНИК-ЗА-РЕГИСТРАЦИЈА-НА-БОРЕЧКИ-КЛУБОВИ-И-НИВНИТЕ-ЧЛЕНОВИПреземи

Дисциплински правилник на ФБСМ

ДИСЦИПЛИНСКИ-ПРАВИЛНИК-НА-ФБСМПреземи

Следете не