7 C
Skopje
недела, септември 26, 2021

ДОКУМЕНТИ

Одлуки на Управен одбор и Дневен ред за Собрание на БФРСМ

ОДЛУКИ-УПРАВЕН-ОДБОР-НА-БФРСМПреземи Дневен-ред-Собрание-на-БФРСМПреземи

Натпреварувачки календар за 2021 година

НОВ-НАТПРЕВАРУВАЧКИ-КАЛЕНДАР-ЗА-2021-ГОДИНАПреземи

Ваучер 2021 година – Спортисти

РАНГ ЛИСТА НА РАНГИРАНИ АКТИВНИ СПОРТИСТИ НА БФРСМ ЗА ВАУЧЕР 2021 ГОДИНА

Ваучер 2021 година – Спортски клубови

РАНГ ЛИСТА НА РАНГИРАНИ АКТИВНИ СПОРТИСТИ НА БФРСМ ЗА ВАУЧЕР 2021 ГОДИНАПреземи

Записник од одржано Редовно Годишно Собрание на ФБСМ, одржано на 23.01.2020 година

ЗАПИСНИК-ОД-ОДРЖАНО-РЕДОВНО-ГОДИШНО-СОБРАНИЕ-НА-ФБСМ-НА-23.01Преземи

Правилник за работа на стручно-тренерска комисија на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-СТРУЧНО-ТРЕНЕРСКА-КОМИСИЈА-НА-ФБСМПреземи

Правилник за работа на тренери, делегати, судии и стручни работници на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-ТРЕНЕРИ-ДЕЛЕГАТИ-СУДИИ-И-СТРУЧНИ-РАБОТПреземи

Правилник за регистрација на боречките клубови и нивните членови

ПРАВИЛНИК-ЗА-РЕГИСТРАЦИЈА-НА-БОРЕЧКИ-КЛУБОВИ-И-НИВНИТЕ-ЧЛЕНОВИПреземи

Дисциплински правилник на ФБСМ

ДИСЦИПЛИНСКИ-ПРАВИЛНИК-НА-ФБСМПреземи

Правилник за работа на натпреваручка комисија на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-НАТПРЕВАРУЧКА-КОМИСИЈА-НА-ФБСМПреземи

Статут на БФРСМ 2020 година

Статут на БФРСМ 2020 година Преземи

Следете не