7 C
Skopje
четврток, октомври 6, 2022

Едукација

Wrestling Academy for Positive Values

Kick off meeting 15.05.2022-Porec,Croatia Викендот во Пореч,Хрватска...

Курс за тренери и судии-Кочани-02-09.05.2022

Во организација на БФРСМ и Светската Боречка Асоцијација УВВ во Кочани се организира курс за тренери и судии.

НИВО-1 КУРС ЗА ТРЕНЕРИ И СУДИИ

Боречката Федерација на Република Северна Македонија во соработка со Светска Боречка Асоцијација(УВВ) од 2-9...

Следете не