7 C
Skopje
сабота, февруари 27, 2021

Latest Posts

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ – 2021 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ-ИЗБОРНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-СЕНИОРИ-2021-ГОДИНАПреземи

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ – 2021 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ-ИЗБОРНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-КАДЕТИ-2021-ГОДИНА-1Преземи

Натпреварувачки календар за 2021 година

НОВ-НАТПРЕВАРУВАЧКИ-КАЛЕНДАР-ЗА-2021-ГОДИНАПреземи
Articles by:

mediabal

Олимписките квалификациони турнири во борење ќе се одржат во 2021 година

Најавите од последниот период сега веќе се официјализираа и Меѓународната Светска Федерација во борење (United World Wrestling), денес официјално информираше дека сите...

Статут на БФРСМ 2020 година

Статут на БФРСМ 2020 година Преземи

Официјално: Одложени Олимписките Игри “Tокио 2020”

Заради зголeменото влијание на COVID-19 (вирусот Корона), во директен разговор помеѓу претседателот на ИОК, д-р Томас Бах и јапонскиот премиер Шинзо Абе...

Одложено Државното првенство за сениори до 23 години

Поради пандемијата COVID - 19, планираното Државно првенство за сениори до 23 години, кое требаше да се одржи на 14.03.2020 година во...

ИЗВЕШТАЈ – ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА ЈУНИОРИ

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА ЈУНИОРИ 2020 ГОДИНАПреземи

ИЗВЕШТАЈ – ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА У15

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА У15 2020 ГОДИНАПреземи

ИЗВЕШТАЈ – ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ 2020 ГОДИНАПреземи

ИЗВЕШТАЈ – ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ

ИЗВЕШТАЈ ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ 2020 ГОДИНАПреземи

Latest Posts

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ – 2021 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ-ИЗБОРНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-СЕНИОРИ-2021-ГОДИНАПреземи

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ – 2021 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ-ИЗБОРНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-КАДЕТИ-2021-ГОДИНА-1Преземи

Натпреварувачки календар за 2021 година

НОВ-НАТПРЕВАРУВАЧКИ-КАЛЕНДАР-ЗА-2021-ГОДИНАПреземи

Ваучер 2021 година – Спортисти

РАНГ ЛИСТА НА РАНГИРАНИ АКТИВНИ СПОРТИСТИ НА БФРСМ ЗА ВАУЧЕР 2021 ГОДИНА

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.