7 C
Skopje
сабота, февруари 27, 2021

Latest Posts

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ – 2021 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ-ИЗБОРНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-СЕНИОРИ-2021-ГОДИНАПреземи

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ – 2021 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ-ИЗБОРНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-КАДЕТИ-2021-ГОДИНА-1Преземи

Натпреварувачки календар за 2021 година

НОВ-НАТПРЕВАРУВАЧКИ-КАЛЕНДАР-ЗА-2021-ГОДИНАПреземи
Articles by:

mediabal

Борачите на базични подготовки во Маврово

По неколкумесечната пауза по повод пандемијата Ковид-19, од денес почнуваме со подготовки, со цел следни големи достигнувања. 18 репрезентативци...

УВВ со писмо до БФРСМ: БФРСМ е во добра позиција

По пријавата поднесена од страна на БК Безбедност, БК Тигар и сега веќе непостоечкиот клуб во БФРСМ, БК Олимпија до Меѓународната Светска...

Записник од одржано Редовно Годишно Собрание на ФБСМ, одржано на 23.01.2020 година

ЗАПИСНИК-ОД-ОДРЖАНО-РЕДОВНО-ГОДИШНО-СОБРАНИЕ-НА-ФБСМ-НА-23.01Преземи

Правилник за работа на стручно-тренерска комисија на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-СТРУЧНО-ТРЕНЕРСКА-КОМИСИЈА-НА-ФБСМПреземи

Правилник за работа на тренери, делегати, судии и стручни работници на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-ТРЕНЕРИ-ДЕЛЕГАТИ-СУДИИ-И-СТРУЧНИ-РАБОТПреземи

Правилник за регистрација на боречките клубови и нивните членови

ПРАВИЛНИК-ЗА-РЕГИСТРАЦИЈА-НА-БОРЕЧКИ-КЛУБОВИ-И-НИВНИТЕ-ЧЛЕНОВИПреземи

Дисциплински правилник на ФБСМ

ДИСЦИПЛИНСКИ-ПРАВИЛНИК-НА-ФБСМПреземи

Правилник за работа на натпреваручка комисија на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-НАТПРЕВАРУЧКА-КОМИСИЈА-НА-ФБСМПреземи

Latest Posts

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ – 2021 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ-ИЗБОРНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-СЕНИОРИ-2021-ГОДИНАПреземи

ИЗВЕШТАЈ ДРЖАВНО ИЗБОРНО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ – 2021 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ-ИЗБОРНО-ПРВЕНСТВО-ЗА-КАДЕТИ-2021-ГОДИНА-1Преземи

Натпреварувачки календар за 2021 година

НОВ-НАТПРЕВАРУВАЧКИ-КАЛЕНДАР-ЗА-2021-ГОДИНАПреземи

Ваучер 2021 година – Спортисти

РАНГ ЛИСТА НА РАНГИРАНИ АКТИВНИ СПОРТИСТИ НА БФРСМ ЗА ВАУЧЕР 2021 ГОДИНА

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.