7 C
Skopje
недела, декември 5, 2021

Latest Posts

Articles by:

Dragana Saveva

45-ти Македонски Бисер во Струмица

Почитувани, На ден 20.11.2021 година во град Струмица ќе се одржи 45-ти Традиционален Меѓународен...

Обука за родова еднаквост во Спортот

Обуката за "Родова еднаквост во спортот" се одржа во СЦ Јане Сандански при Олимписки Комитет на Република Северна Македонија.

Претставници од БФРСМ на договорена средба со Градоначалникот на Општина Струмица

На ден 10.11.2021 делегацијата на БФРСМ во состав од Претседателот Дејан Богданов,Спортскиот Директор Сократ Ефтимовски, Генералниот Секретар Љубомир Лазаревски и Техничкиот Секретар...

ИЗВЕШТАЈ БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО ЗА ПИОНЕРИ(У-15) и Кадети и Медитерански игри за кадети ,,КСАНТИ-ГРЦИЈА,,28-29.10.2021 ГОД

Од 28-29.10.2021 година во Ксанти Грција се одржа Балканското првенство за Пионери(У-15), во слободен и Грчко римски стил, како и во женско борење.

Latest Posts

Don't Miss

Правилник за работа на тренери, делегати, судии и стручни работници на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-ТРЕНЕРИ-ДЕЛЕГАТИ-СУДИИ-И-СТРУЧНИ-РАБОТПреземи

Правилник за регистрација на боречките клубови и нивните членови

ПРАВИЛНИК-ЗА-РЕГИСТРАЦИЈА-НА-БОРЕЧКИ-КЛУБОВИ-И-НИВНИТЕ-ЧЛЕНОВИПреземи

Дисциплински правилник на ФБСМ

ДИСЦИПЛИНСКИ-ПРАВИЛНИК-НА-ФБСМПреземи

Правилник за работа на натпреваручка комисија на ФБСМ

ПРАВИЛНИК-ЗА-РАБОТА-НА-НАТПРЕВАРУЧКА-КОМИСИЈА-НА-ФБСМПреземи

Олимписките квалификациони турнири во борење ќе се одржат во 2021 година

Најавите од последниот период сега веќе се официјализираа и Меѓународната Светска Федерација во борење (United World Wrestling), денес официјално информираше дека сите...

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.