7 C
Skopje
недела, септември 26, 2021

УПРАВЕН ОДБОР

БЕТИМ ВРЕНЕЗИ

ПРЕТСЕДАТЕЛ

ДЕЈАН БОГДАНОВ

ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ

АХМЕД АДЕМИ

ЧЛЕН

ВИКТОР БОГДАНОВ

ЧЛЕН

НУСРЕТ ЏАФЕРИ

ЧЛЕН

АСМИР АЛИСПАХИЌ

ЧЛЕН

ВИКТОРИЈА КУКУШЕВ

ЧЛЕН

АМИР ФАЗЛИЈА

ЧЛЕН

НЕНАД ДИМИТРОВ

ЧЛЕН

АЛЕКСАНДАР СТОЈАНОСКИ

ЧЛЕН

МЕВЛЕДИН АЈДИНИ

ЧЛЕН