7 C
Skopje
недела, септември 26, 2021

РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Борачите на базични подготовки во Маврово

По неколкумесечната пауза по повод пандемијата Ковид-19, од денес почнуваме со подготовки, со цел следни големи достигнувања. 18 репрезентативци...