7 C
Skopje
понеделник, март 8, 2021

КАНЦЕЛАРИЈА НА БФРСМ

МУСТАФА АДЕМИ

ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

ЉУБОМИР ЛАЗАРЕВСКИ

ТЕХНИЧКИ СЕКРЕТАР